Lampola-rakennus

Marketanpuiston Hulevesikeskuksesta Suomen parhaiden hulevesiosaajien keskus

Tule sinäkin mukaan – yhdessä tarjoamme kävijöille parhaan kokemuksen!

Vuonna 2016 vihittiin käyttöön restauroitu lampola-rakennus Marketanpuiston hulevesikeskukseksi. Tarkoitus on, että hulevesikeskuksesta kävijät löytävät uusinta tietoa hulevesien hallinnasta. Samalla käynnistettiin projekti, jonka tarkoituksena on tehdä Marketanpuistosta maan johtavin näyttelypuisto hulevesihallinnan alalla.

 

Tulevaisuudessa puistossa tulee olemaan esillä eri yritysten ratkaisumalleja, miten muuttaa hulevesi ongelmasta resurssiksi. Tarjoamme jo nyt vuosittain laadukkaita hulevesikoulutuksia ammattilaisille.

 

Suomen ensimmäisen Hulevesikeskuksen vetovoima syntyy kiinnostavista tuotteista, ratkaisuja tarjoavista palveluista sekä hyödyllisestä tiedosta ja asiantuntevista ihmisistä. Hulevesikeskus syntyy yhteistyöllä ja hyvien kumppanien avulla.

 

Hulevedet on nähty tähän asti ongelmana ja vaarana kiinteistöjen rakenteille. Uuden Hulevesikeskuksen avulla niin ammattilaisten kuin tavallisten rakentajienkin tietoisuutta on mahdollista lisätä ja asenteita muuttaa, niin että erilaisilla fiksuilla, moderneilla ratkaisuilla ongelmasta tuleekin uusi upea mahdollisuus.

 

 

Marketanpuiston Hulevesikeskus mahdollistaa yrityksille monenlaisten hulevesien hallinnan ratkaisujen esittelyn todellisessa toimintaympäristössä ja esimerkiksi monitorointi hulevesirakenteeseen sisään menevästä ja ulos tulevasta vedestä on mahdollista.

 

 

Marketanpuisto on erinomainen paikka, sillä puistolla on merkittävä rooli osana Matalajärven valuma-aluetta. Marketanpuiston puitteet ja ympäröivä monimuotoinen Natura-luonto antavat hyvät mahdollisuudet hulevesiratkaisujen esittelyyn luontoarvoja ylläpitävinä, ympäristöystävällisinä ratkaisuina.

Hulevesikeskus Lampola soveltuu myös kokoustilaksi

Sivuston sisältöä päivitetään

X
X