Vuokraa lampola

Tarvitsetko vuokratilaa tapahtumalle, kokoukselle tai illanistujaisiin?

Voit vuokrata lampolaa. Alla olevasta vuokrauskalenterista voit tehdä varauksen ja maksaa sen.

 

Loading...

MARKETANPUISTON LAMPOLARAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT
(jatkamalla varaukseen, hyväksyt vuokrausehdot)

 

SOPIJAPUOLET
Vuokraaja: Tilavarauksen tehnyt luonnollinen henkilö, yritys tai yhteisö, jäljempänä Vuokraaja.
Vuokranantaja: Marketanpuiston ystävät ry, jäljempänä Vuokranantaja.

1 § VARAAMINEN JA VUOKRA-AIKA
Vuokraajan on oltava vähintään 21-vuotias. Vahvistaessaan tilauksen Vuokraaja sitoutuu noudattamaan varauslomakkeessa mainittuja sopimusehtoja. Vuokra-aika on Vuokraajan tekemän ja Vuokranantajan vahvistaman varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan Vuokralle antajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

2 § AVAIMET
Avaimet ovat noudettavissa sovitusti vuokra-ajan alkaessa. Avaimen vastaanottajan on oltava vähintään 21-vuotias ja pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Avain on jätettävä vuokratilaan vuokra-ajan päättyessä.

3 § PERUUTUSEHDOT
Vuokratilojen varaus on peruutettava viimeistään 7 vuorokautta ennen vuokrapäivää. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai sitä ei peruuteta lainkaan, veloittaa vuokranantaja varausmaksun täysimääräisenä.

Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden peruuttaa varauksen ylivoimaisesta esteestä johtuen yksipuolisesti ilman muuta korvausvelvollisuutta kuin enintään maksetun vuokran määrä. Peruutuksesta on ilmoitettava aina kirjallisesti, Vuokranantajan peruuttaessa Vuokraajan varaushetkellä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ja Vuokraajan peruuttaessa osoitteeseen marketanpuisto@gmail.com

4 § VUOKRATILA
Tilojen tulee olla tyhjät vuokra-ajan päättyessä. Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että tila on kunnossa ja että kaikki elektroniset laitteet ja valot on sammutettu. Tilat tulee lukita huolellisesti poistuessa ja avain on jätettävä vuokratilaan vuokra-ajan päättyessä

5 § VAHINKO, VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS
Vuokraaja vastaa vuokra-aikana vuokratilalle ja ympäröiville yleisille alueille sekä näiden kiinteistöjen ja tilojen omistajille ja irtaimistolle sekä muulle omaisuudelle aiheutuneesta suorista ja välillisistä vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista. Mikäli aiheutuneista vahingoista ei ilmoiteta oma-aloitteisesti, veloitetaan korvaushinnat puolitoistakertaisena (1,5x). Hätätapauksessa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112.
Vuokratilojen tulee olla vuokra-ajan päättyessä siistissä kunnossa. Roskat voi jättää niille varattuihin astioihin tilaan sisälle. Päivittäissiivoukseen kuuluva lattioiden puhdistus ja pöytien pyyhintä sisältyvät vuokrahintaan. Mikäli vuokra-ajan päätyttyä ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskutetaan tästä 45 € tunti.

 

6 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla on tarvittaessa oikeus keskeyttää Vuokraajan tilaisuus, mikäli sen katsotaan aiheuttavan häiriötä. Vuokraaja(t) vastaa(vat) 4 § mukaisesti vuokra-aikana aiheutuneista vahingoista.

Vuokraajan on noudatettava vuokratilassa esitettyjä vuokratilakohtaisia rakennuksen järjestyssääntöjä. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointipaikalle ja terassille kulku sekä siellä oleskelu on järjestettävä siten, ettei oleskelusta aiheudu kiinteistön tai alueen muille käyttäjille häiriötä.

8 § MAKSUEHDOT
Tilavuokra tulee olla maksettu 7 vrk ennen vuokrauspäivää. Viivästyskorko korkolain mukaisesti.

9 § REKLAMAATIOT JA VUOKRALLEANTAJAN VASTUU
Virheitä tai puutteita koskevat ilmoitukset tai vaatimukset on tehtävä viipymättä kirjallisesti osoitteeseen marketanpuisto@gmail.com . Vuokranantaja ei vastaa vuokralaiselle tai vuokratilan käyttäjille tai näiden omaisuudelle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta. Vuokranantaja ei ole korvausvelvollinen vahingosta, joka aiheutuu Vuokranantajasta riippumattomista syistä (force majeur). Vuokranantajan enimmäisvastuu on enintään Vuokraajan suorittaman tilavuokran määrä.

10 § HINNAT
Hinnat määräytyvät Marketanpuiston verkkosivuilla esitetyn sekä erillisen hinnaston mukaisesti. Vuokralle antaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

 

Vuokralle antaja:

Marketanpuiston Ystävät ry, Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo. Puh. 040 831 2202 tai 044 7397647

www.marketanpuisto.fi  Y-tunnus: 1800534-4

Lampolarakennuksen vuokraus
Tila soveltuu pienten ja keskisuurten tilaisuuksien järjestämispaikaksi. Suositus max. 45 henkilöä
Tilavuokraus:
koko päivä (ma-to) klo 8-16 400 € sis. alv.
koko päivä (pe-su)  klo 8-16 500 € sis. alv.
1/2 päivää klo 8-12 tai 12-16 (ma-to) 200 € sis. alv.
1/2 päivää klo 8-12 tai 12-16 (pe-su) 300 € sis. alv.
Iltavuokraus sopimuksen mukaan.
Tilavuokrauksen tiedustelut:
Puh. 044 3797647, marta.angervuori@axxell.fi tai
040 8312202, marketanpuisto@gmail.com
Marketanpuiston jäsenyrityksille: vuokra -50%
Lounas norm. hinta ja tarjoilupakettihinta -10%
Lounas lounasaikaan ravintolassa arkisin 8,50/henk.
Lounas tarjoilu lampolassa (minimi 10 henk), sis. kaikki 20€/henk.
Tarjoilu paketti: tervetuliais kahvit, lounas ja iltapäiväkahvit leivonnaisella. 30€/henk.
Tiedustelut ja tilaukset: Café Margreteberg/ Juhlapalvelu Premium Catering – Pehtorinkuja 3, 02940 ESPOO – Puh. 02 9001 7182 – GSM 040 555 0568
Opaskierrokset puistossa tilauksesta 1.5. – 30.9.2017 (tiistai-lauantai)
Tiedustelut ja varaukset: Marketanpuiston Infopiste: puh: +358 40 8312202, marketanpuisto@gmail.com
X